Fri fragt ved køb over 495 kr.

Om mig

Kunstner Mette Laustsen - artbymettelaustsen.dk

Mit navn er Mette Laustsen, og jeg elsker at male og være kreativ!

Allerede som barn var jeg vild med at tegne, og elskede at male små, søde og sjove dyr med blyant. I dag er blyanten skiftet ud med akvarelfarver, men det er stadig at male dyr, som er min store passion. Jeg elsker specielt at male yndefulde, smukke hjorte og skønne ugler. Og efter at have fået en lille datter, er jeg også vendt tilbage til min mere “barnlige" stil og maler søde billeder til børneværelset.

Til dagligt arbejder jeg på deltid som grafisk designer, og ved siden af driver jeg  Art by Mette Laustsen, hvor jeg sælger kunstprint af mine akvareller. Jeg har malet med akvarel siden 2014. I starten var det bare lidt for sjov, og jeg gemte mine akvareller væk i en skuffe, indtil en veninde pressede på, at jeg da skulle prøve at sælge dem.

Som sagt, så gjort og jeg oprettede en Facebook-side med salg af mine akvareller som plakater. Og da det gik over al forventning, åbnede jeg i februar 2018 min plakatbutik på nettet.

Lidt om maleprocessen
Min malestil er ikke typisk akvarel-agtig, hvor man ofte benytter den store pensel og bruger masser af vand, og farver som flyder sammen. Jeg finder i stedet den mindste pensel frem, og elsker at lege med de små detaljer, ligesom jeg elsker at bruge kraftige farver. Maleprocessen er dog stadig langvarig - den kræver mange lag maling, og der er ikke plads til fejltagelser. For på en akvarel kan man ikke “lige male hvid over” eller viske ud. Der er kun én chance! Så ofte bliver mine malerier ikke altid helt som jeg havde forestillet mig, men heldigvis er det som regel altid til den positive side. :)

Her på min side kan du se mine malerier, og hvis du har lyst til at se mere til selve maleprocessen, og hver gang jeg har malet en ny akvarel, så følg mig på Facebook eller Instagram: 

www.facebook.com/artbymettelaustsen
www.instagram.com/artbymettelaustsen

Mange venlige hilsner fra
Mette Laustsen